Arna og Åsane Røde Kors

Arna og Åsane Røde Kors er en lokalforening med fem spesialavdelinger: 

Hjelpekorpset: Medlemmene i hjelpekorpset blir grundig kurset i førstehjelp, søk etter savnede og friluftsliv mm. Som medlem her kan du være med på sanitetsvakter, ettersøkninger etter savnede, skivakter på Kvamskogen og sosiale sammenkomster. Vi arrangerer på forespørsel førstehjelpskurs for bedrifter, lag / organisasjoner og andre.

Røde Kors Ungdom: Røde Kors Ungdom består av og for ungdom fra 13-30 år, og torsdagene er medlemskveld for de som allerede er medlem, og de som lurer på om de vil bli medlem.
Vi har stor fokus på førstehjelp og friluftsliv, i tillegg til andre aktiviteter Røde Kors Ungdom har fokus på. Vi prøver å tilpasser en del av aktivitetene etter medlemmenes ønsker og forslag.
Vi er åpen for alle i aldersgruppen, men noen aktiviteter kan bli forbeholdt de som er litt eldre.
Hvis du lurer på noe så kontakt Leder Røde Kors Ungdom Hanne Margrethe Nelson 979 62 889.

Barnas Røde Kors: Barnas Røde Kors er for alle fra 1-7 klasse. Vi har aktivitetsdag hver mandag kl 17:30-19:00. Aktivitetene har vi i Ådnahall i Indre Arna.
BARK er mye ute, går tur, er på sjøen, driver med førstehjelp og lager mat på bål.
Er dette noe du har lyst til? Kom gjerne på besøk og se hvordan vi har det. Husk!! Kle deg etter været.
Dersom du er nysgjerrig ta gjerne 
kontakt med Leder Barnas Røde Kors Anne Margrethe Heggstad 482 82 114.
Er du voksen som har lyst til 
å bli leder - velkommen skal du være. Vi trenger alltid nye voksne som kan tenke seg å være med. Ta kontakt for en prat.

Besøkstjenesten: Ønsker du å bli besøksvenn eller visitor? Eller trenger du en besøksvenn? Ta gjerne kontakt med Leder Omsorg Besøkstjenesten Lars Emil Mossefinn 480 43 578.
Alle våre aktive besøksvenner og visitorer bidrar hver uke til glede og oppmuntring i en ellers ensom tilværelse.
Du kan også ta en titt på vår aktivitetsplan for å se noe av det vi holder på med.

Les mer om Arna og Åsane Røde Kors på sidene her og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål. Vi trenger alltid flere medlemmer. Enten du vil være med som aktiv eller støttemedlem har vi plass til deg. Trykk her hvis du kan tenke deg dette.